De Klussenier Wim Bosch

De Klussenier Wim Bosch
De Klussenier Wim Bosch

Zwaluwstraat 24
3853 CG Ermelo

Dien uw aanvraag in »

0341 84 24 47
06 1095 1015
wimbosch@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 63652773

Mijn werk

Even voorstellen

Wim Bosch is woonachtig in Ermelo. Hij woont hier al vele jaren samen met zijn vrouw Bianca en hun 2 kinderen en is er dus thuis. Wim heeft een rustige persoonlijkheid en is betrouwbare vakman.

In zijn bouwkundige verleden heeft Wim de meest uiteenlopende werkzaamheden uitgevoerd. Van huis uit is hij een allround installateur. Hij is begonnen in de utiliteitsbouw waar hij de  ruwbouw ervaring’ heeft opgedaan, zoals leidingwerk en het bekend raken met allerlei systemen. Vervolgens heeft Wim de nodige ervaring opgedaan in de particuliere markt, waar hij badkamers, keuken en andere projecten uitvoerde. Hij ontwikkelde zich verder en gaf lange tijd leiding aan een team van vakmensen. Kortom, aan veelzijdig vakmanschap, ervaring en gezondverstand geen gebrek! Toch kwam hij na een aantal jaren tot de ontdekking dat hij het directe contact met de klant miste en ook het uitvoeren van het werk zelf. Dat heeft hem doen besluiten het heft in eigen hand te nemen en voor zich zelf te beginnen. Hij doet dat onder de vlag van ‘De Klussenier’ omdat hij zijn klanten de toegevoegde waarde wil geven van zijn betrouwbaarheid, veelzijdigheid en kwaliteit. Hij gebruikt daarbij de algemene voorwaarden van deze organisatie die o.a. voorziet in garantie, bemiddeling en een onafhankelijke geschillencommissie.        

Wim pakt vrijwel alle werkzaamheden zelfstandig op. Het liefst voert hij badkamer- en keukenverbouwingen uit. Voor alle klussen geldt dat er uiteindelijk maar één ding is dat telt: De tevredenheid van de klant!

Heeft u werkzaamheden waarvoor u een veelzijdige vakman wilt inschakelen? De Klussenier Wim Bosch komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken!

U kunt rekenen op gratis advies, een vrijblijvende offerte en ruime garantie!

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Certificeringen

Uw specialist in Ermelo voor:

 • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
 • Bij SIGMA Coatings basistraining gevolgd in toepassing van professionele schilderproducten.
 • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.
 • Op de Knauf Akadamie opgeleid voor advisering en toepassing van Knauf wandsystemen.
 • Op de Knauf Akadamie opgeleid voor advisering en toepassing van Knauf gipsgebonden pleisters.
 • Als drie sterren gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.

Specialisaties

 • Badkamer verbouwen of installeren
 • Tegelwerk
 • Keuken renoveren of installeren
 • Toilet renoveren of installeren
 • Timmerwerk

Beoordelingen van klanten

positiefHjc uit Ermelo
Hele fijne vakman.P uit Ermelo
PrimaAL uit Ermelo
Heel vriendelijk , en rustige hard werkende en bekwame manRP uit Ermelo
Een rustige man, die zijn werk prima heeft gedaan. Eindbedrag voldeed aan de offerte. Netjes gewerkt binnen de tijd die hij nodig dacht te hebben.Heeft zijn werk dus prima ingeschat.JC uit Harderwijk
Prima ervaring! Duidelijke offerte, snelle reactie en houdt zich prima aan afspraken, communicatie was prima! We vragen Wim graag in de toekomst weer voor klussen.H uit Ermelo
Keurig iemand, snel en nauwkeurig werkend! Zeer tevreden!B uit Ermelo
Vriendelijk, snel en duidelijkP.. uit 's-Gravenhage

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...